lauantai 25. helmikuuta 2012

.9 Hopeasmoky


Heippa!

Ihana musta kökkö geelirajausta tuolla sisänurkassa

Viimiset puoltoista viikkoa on ollut aika tärkeitä kokeita, ja mielessä on ollut muutakin kun blogi. No, eilen oli sitten aikaa laittautua oikeen kunnolla kun lähdin ulos illalla. Päädyin tekemään hopeisen wannabe-smokyn. Wannabe siksi, ettei se loppujen lopuksi ihan smoky ollut. Mutta tykkäsin kuitenkin.


Pohjustajana tuttuun tapaan UDPP värissä Eden, koko luomella on Goshin hopeanharmaa, jostakin vanhasta duosta. Luomen sisäpuolikkaalla Wet 'n' Wildin hopeata Blue Had Me At Hello-paletista (ihana nimi, btw), joka on pigmenttisin hopea joka minulta löytyy pesten mm. Too Facedin Smoky-eyes paletin hopean mennen tullen. Sitten tein luomivärirajauksen saman Wet 'n' Wildin paletin mattamustalla, koska kyseinen paletti nyt vaan sattui olemaan siinä. Ulkonurkkaan lisäsin samaa mattamustaa, jonka häivytin hopeaan Naked-paletin Gunmetallilla, joka on tarkoitukseen täydellinen tumma harmaa. Sisänurkassa korostuksena on Wet 'n' Wildin paletista valkoista frostia. Sitten rajasin silmät Wet 'n Wildin geelirajauksella, joka on muuten ihan huippu. Alaluomen rajauksen sotkin mattamustalla luomivärillä ja sisäosassa on samaa hopeaa kuin yläluomella. Ripsissä on tuttuun tapaan Lancômen Hypnôse Precious Cells.

Kasvoilla on kevyesti Lorkun Youth Code-serumia, Smashboxin vihreä primeri, Benefitin Boing peiteväri, Chanelin Matt Lumiere meikkivoide, Benefitin Hoola- aurinkopuuteri varjostuksissa, lisäksi kevyesti kylmän pinkkiä poskipunaa Coastal Scentsin 6 contour blush- paletista, ja matta valkoinen korostuksena samasta paletista.
Huulilla oli kevyesti Macin Pink Noveau huulipunaa vaalentamassa ja tasoittamassa huulten väriä.


1 kommentti:

  1. Often, 우리카지노 you’ll be told which live casino you’re watching, and also you’ll also be able to chat with the supplier and other on-line gamers

    VastaaPoista