lauantai 4. helmikuuta 2012

.8 Päivän meikki + shoppailua




Heippa!


Tänään mentiin porukoiden kanssa ulos syömään (kuten joka viikonloppu), ja koko perinteen paras puoli on se, että viikonloppuisin on aikaa laittautua oikein kunnolla ja pitkän kaavan mukaan.


En ole erityisen ihastunut silmäni meikattavuuteen. Kun silmä on auki, luomen keskiosa ei näy juuri ollenkaan, samoin turhaa työtä voi tehdä luomivaossa, joka piiloutuu tuon roikkuvan härpäkkeen alle. Joten logiikkani menee näin: vaaleaa glitteriä sisänurkkaan, ja tumma ulkonurkkan näkyvään osioon ja luomivakoon. Keskiosalla ei ole niinkään väliä mitä sen kanssa tekee.






Tänään UDPPn (Eden) päälle sisänurkkaan laitoin NYXin jumbokynää sävyssä milk, ja sen luomalle tahmaiselle pohjalle painelin UDn Midnight 15 luomiväriä, joka on juuri sellaista varisevaa, suurta glitteriä sisältävä kauhistus. Mutta ah niin ihana vaalean harmahtava kerma. Ulkonurkassa taas NYXin jumbokynää, tällä kertaa sävyssä Black Bean ja päällä UDn Buck mattaruskea luomiväri. Rajauksena Wet 'n' Wildin geelirajaus ja ripsissä Lancomen Hypnose Precious Cells-luomiväri.
(Hiukset on vaan vedetty pois naamalta kuvien oton aikaan, älkää häiriintykö.)

Paluumatkalla pysähdyin nappaamassa pari juttua mukaan paikallisesta 'drugstoresta', en oikeen tiedä miten muuten kuvailisin sitä. Marketti se ei ehdottomasti ole vaan marketin kosmetiikkaosasto omassa pikku kaupassaan. Ei tässäkään selityksessä mitään järkeä ollut, mutta ei voi mitään ;D

Missiona oli käydä nappaamassa mukaan hammasharjoja ja silmämeikinpoistoaine (jota on muuten ihan käsittämättömän vaikea löytää. Lumene, I miss you).

Samalla tsekkasin onko Maybellinen Color Tattoo-luomivärit jo rantautuneet. Eivätpä olleet (harmi), mutta Lorkun Youth Code oli, ja se lähti mukaan.
En (ihan) kohderyhmään kuulu, mutta Karkkipäivän ihanan Sannin postauksen jälkeen kiinostus oli korkealla. Ennaltaehkäisyä, ehkäpä?
Samalla silmään nappasi Neutrogenan kolme kahden hinnalla ale. *Voitontanssi* mukaan otin kolme tuubia On The Spot- Bentsyyli peroxidi (kirjoitusasu kateissa) voidetta.

Katsotaan jos kirjoittelen jostakin tarkemmin myöhemmin, toivoakin saa :)


1 kommentti:

  1. The 1 instances desk, 2 instances desk, 3 instances desk, four instances desk, 5 instances desk and 10 instances desk are 우리카지노 the first instances tables to be discovered

    VastaaPoista