lauantai 25. helmikuuta 2012

.10 Totaalikyllästyminen kertaa 2

Tässä viime aikoina olen kyllästynyt totaalisesti kahteen asiaan. Mineraalipohjaan ja Tigin shampooseen ja hoitoaineeseen.

Mineraalipohjaa olen käyttänyt noin puolitoista vuotta, mutta nyt tuli stoppi.
Tajusin, etten pidä meikkipohjan peittävyydestä (olen kohtuullisen epävarma ihostani), vaikeudesta hankkia, ja käytön sotkuisuudesta.
Olen käyttänyt viimeiset pari vuotta Everyday Mineralsin Intensive pohjaa, joka on se peittävin versio. Eikä se peitä nimeksikään, eikä oikeastaan tasoita ihon sävyäkään kunnolla. Pohja täytyy tilata netistä, jota en jaksaisi tehdä sitten mitenkään. Sephorasta saisi tietenkin ostettua BareMineralsin pohjaa, mutta vaaleinkin sävy on aivan liian tumma iholleni.
Monet puhuvat kuinka hyväksi mineraalimeikit ovat iholle, ja kuinka oma iho on parantunut. Itse en ole huomannut minkäänlaista muutosta ihoni kunnossa.
Meikkivoiteen käyttö on jotenki terapeuttisempaa, siis kun eron oikeasti näkee. Ja minusta se on nopeampaakin. Moni on tästäkin asiasta eri mieltä.
Juuri tänä aamuna loppui pohja, joka on ollut minulla käytössä noin puolisen vuotta.
Ihana Nekku ylisti Dr. Jart+ Silver Label BB-creamia maasta taivaaseen ja vakuutti minut, että tässä on nyt seuraava meikkipohja päivittäiseen käyttöön. Kävin aamulla sitten nappaamassa kyseisen BB-creamin paikallisesta 'drugstoresta' (mun täytyy ihan oikeesti löytää suomalainen termi. Ehdotuksia?). Huomenna kaveri pääsee sitten testiin.

No entäs ne Tigit sitten? Nyt on ollut käytössä "Some Like It Hot" sulfaatiton shampoo ja "Head Shots" korjaava hoitoaine. Tykkään vaahtoavista shampoista, ja sulfaatiton ei sitä tee kunnolla. Se sulfaatiton vaihtoehto olisi varmasti parempi hiuksilleni, muttei hermoilleni. Tuoksu Tigeissä on tietysti aivan omaa luokkaansa. Tämä tuoksuu kevyesti ananakselta, joka on nenääni aivan ihana. Hoitoaine taas tuoksuu vahvasti mintulta, joka ei välttämättä ole suosikkituoksuni, mutta menettelee. Hoitoaineella en ole huomannut olevan mitään vaikutusta hiuksiini, vaan oikeastaan ne ovat vaan kuivemmat kuin koskaan ennen. Shampoo ja hoitoaine alkavat molemmat olla lopussa, luojan kiitos. Samalla kun kävin ostamassa BB-creamin poikkesin Sephorassa nappaamassa mukaan Fekkain proteiinishampoon ja kosteuttavan hoitoaineen. Toivottavasti ne pelastavat hiukseni.

Ainiin, koeviikon päätteksi kävin terapiashoppausreissulla. Jaksatteko vielä lukea shoppauspostauksia?

1 kommentti:

  1. The objective of this method is to recoup losses quicker in order that one can return 우리카지노 to a successful position more quickly after a shedding streak

    VastaaPoista