perjantai 16. joulukuuta 2011

.5 Siveltimieni vartija


Elikkäs nyt tulis juttua Brush Guardeista, jotka vilahtivat jo hippaisen aikaisemmin.


Omat Brush Guardini tulivat neljän pakkauksissa, eli 4 eri kokoa kabukista luomivärisiveltimeen. Tosin, toivoisin että pakkauksia olisi esim. pelkästään luomivärisivellin kokoa.

Eli BGt ovat muovista tehtyjä tiheitä verkkopötkylöitä, jotka vedetään varren yli sivellinosan päälle pitämään karvat oikeassa muodossa esimerkiksi pesun jälkeen.

Vaikka kuoressa sanotaan että BG sopii myös matkustussuojaksi, niin en suosittelisi sitä. Jos BG liikkuukin väärään suuntaan (vastakarvaan), voi suortuvia jäädä verkkoon kiinni ja taipua väärään suuntaan tai katkeilla.

Siveltimen kuivatukseen nämä kaverit sitten taas ovat ihan loistavia. Pese, purista ylimääräinen vesi pois, muotoile vedä BG päälle ja ripusta kuivumaan harjakset alaspäin. Viimein kohta on tärkeä, koska muuten vesi jää helposti muhimaan siveltimen varren ja BGn väliin ja voi liuottaa liimoja. Olen huomannut että BGitä käyttäessä kuivumiseen menee jonkin aikaa enemmän kuin normaalisti, mutta vain puolisen päivää. Odotus kyllä palkitaan, siveltimeni eivät ole koskaan näyttäneet tai tuntuneet paremmilta!

Ehdottomasti hintansa (n. 5€ paketti) arvoiset.

Lisää infoa yrityksen sivuilta ja käsittääkseni näitä voi löytää esimerkiksi eBaysta.


1 kommentti:

  1. It provides clients with varied kinds of Free Play credits and features a broad catalog of traditional 카지노사이트 no-web slots

    VastaaPoista