lauantai 21. tammikuuta 2012

.6 Obsessio meikkikirjoihin

Hupsis? Mitäs tässä tapahtu?

No, joka tapauksessa. Rakastan kirjoja, kirjasto on taivas ja kirjakaupat täynnä houkutuksia. Lukeminen on rentouttava harrastus, ja aina on kirja tai kaksi kesken.

Joululomalla Suomessa pyörähdettyäni mukaan tarttui monen monessa blogissa arvosteltu Make Up Bible, joka sinänsä on ihan mukava kirja, mutta en siitä mitään maata mullistavaa inspiraatiota saanut. Ei siitä sen enempää sitten.

Noh, joululahjaksi sain myös lahjakortin täkäläiseen kirjakauppaan, jota lähdin tänään kuluttamaan ilman sen suurempia suunitelmia. Kiertelin kaupassa jonkin aikaa (kyseessä on siis suurin kirjakauppa jonka olen koskaan nähnyt! Kirjoja on ihan uskomaton määrä), kunnes tajusin etsiä meikkikirjoja. Ja niitä sitten oli ainakin 20-30 erilaista. Loppujen lopuksi hämmennyin kirjojen paljoudesta niin, että kaivoin Gossmakeupartist- youtube gurun oppaan meikkikirjojen maailmaan.

Ihastuin älyttömästi NARSin Makeup Your Mind: Express Yourself kirjan ideaan (ennen ja jälkeen kuvat, välissä kalvolle painettuna käytetyt meikit kuvauksineen ja sijainnit), mutta sitten silmiini osui Rae Morrisin kirja Makeup- the Ultimate Guide, jonka idea on lähempänä Make Up Bibleä, mutta kuitenkin perustekniikoiden lisäksi oli paljon enemmän erilaisia meikkilookkeja luonnollisesta mustaan Rock Chic lookkiin.

No kumpi näistä sitten lähti mukaan? Molemmat. Enkä kadu hetkeäkään. Kirjat ovat upeita visuaaliselta ilmeeltään, ohjeet ovat selkeitä ja kuvat inspiroivat kaivamaan rajuimmatkin meikit esiin ja leikki voi alkaa.

Hanki Rae Morris, jos haluaa selkeän oppaan perustekniikoihin ja niiden käyttöön tai jos et tule toimeen Aasialais-mallisten silmiesi kanssa, joille on omistettu kokonainen kappale kirjasta.
Nappaa mukaan NARS, jos haluat kumota kaikki säännöt, jotka olet itsellesi tehnyt meikkiä koskien, saada uusia ideoita ja tutkia kasvonpiirteiden ainutlaatuisuutta.
Jos sinulla on meikkikirjaobsessio, hanki molemmat.

Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slave of the ordinary - Cecil Beaton


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti