perjantai 2. joulukuuta 2011

.3 Shoppailupäivä


Tarkoitus ei tosiaankaan ollut, että tämä pos
tausväli venähtäisi täälläiseksi, mutta koeviikko ja pirunmoinen määrä esseitä ei nyt vaan odottanut.

Eli siis tänään oli joululahjaostosten aika, mutta jotain kivaa pientä tarttui myös itselle.
Kaikki lahjaostokset ovat jo tiukasti paketissa, joten niistä ei tule minkäänlaista selitystä.

Ensimmäiseksi suuntasin aamulla Sephoraan, ja erityisesti MACin tiskille. Tarkoituksena oli ostaa Viva Glam Gaga huulipuna ja -
kiilto. Ainoastaan ne nude-beiget sarjasta löytyivät (ei kiitti), mutta korvikeeksi sitten tarttui jotain muuta.


Pink Noveau- huulipuna




Puna kuvaillaan Macin sivustolla kirkkaaksi vaaleanpunaiseksi, joka on erittäin lähellä totuutta. Kylmä, kirkas pinkki.

Huulilla se näyttää tältä:



Kuva on otettu luonnonvalossa, huulipuna suoraan puikosta (onks toi nyt oikee sana) huulille.
Puna on erittäin pigmenttinen ja pehmeä. Btw, koostumus on Satin.

Seuraavaksi tartuin joulukokoelman huulikiiltoihin. Mukaan lähti Snow Globe- Pink Lip Glass sarja, elikkäs siinä on neljä vaaleanpunaista huulikiiltoa. Kaksi glitterpommia ja kaksi mehukiiltoa.


Katsokaa nyt. Puhdasta rakkautta. En ole vielä (sattuneesta syystä) ehtinyt kokeilemaan, mutta etenkin tuo kaikkein oikeanpuoleisin vaikutti erittäin pigmenttiseltä. Näistä tulee tekstiä lisää jossain vaiheessa.

Niin, ja unohdin mainita. Nämä ovat tosiaan ensimmäiset Mac-tuotteeni ja olen lievästi sanoen innoissani. WHIII! Nyt sitten selviää mistä kaikki höpöttävät.

Kun odottelin että Konad-liike aukeaa, törmäsin johonkin tukkukauppiaaseen tai vastaavaan. Paikalla myytiin muun muuassa OPI lakkoja 10 dollarin (6-7 euroa) hintaan. Unohdin kuvata lakat, joista kaksi ostin lahjaksi ja itselleni mukaan tarttui Nail Envy kuiville kynsille ja glitterinen turkoosi lakka. Taitaa olla Muppet-kokoelmasta lakka nimeltä Gone Gonzo!

Paikalla myös myytiin Brush Guardeja, joita ostin pari pakettia (8kpl) ihan vaan sivellinten kuivattamista varten.

Innostuin ihan älyttömästi, kun huomasin, että myös NYX oli paikalla edustettuna. Viimeksi tänä aamuna meikatessani kirosin sen valkoisen pohjan puuttumista. Ja siinä niitä oli. Mukaan tarttui valkoinen (Milk) ja musta (Black Beans) jumbo kynä.

Voitin sentään sisäisen taisteluni 88-paletteja vastaan. Niitäkin oli noin viittä erilaista myynnissä. Jos olisin nähnyt matta-paletin niin lopputulos olisi voinut olla toinen, mutta nyt jätin paletit kauppaan. Tai kioskiin, tai mikä ihme messutila se sitten olikaan.


Ja koska tämä postaus ei muuten ole tarpeeksi pitkä, lisään loppuun vielä kuvan silmämeikistä, jonka sain aikaiseksi tänä aamuna


Pohjustuksena UDPP, koko luomella on valkoista helmiäisluomiväriä (jostakin Diorin matkapaletista),
ulkonurkasta sisäänpäin häivytettynä Urban Decayn Smogia (esim. Naked paletissa)
Nestemäinen rajaus UDn Liquid Liner sävyssä Perversion (tästä sai irti monta vitsiä) ja ripsissä Lancomen Hypnose Precious Cells. Huulille lisäsin kylmän pinkin huulikiillon.

Onko kenelläkään kokemusta jostakin näistä? Mielipiteitä? Neuvoja? Kaikki otetaan kiitollisena vastaan.

1 kommentti:

  1. The subsidiary was also renamed to Crystal, Ltd and maintains 우리카지노 headquarters in Los Angeles, California, and Miami, Florida

    VastaaPoista