sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

.19 Kynsitarrojen uusi tuleminen

Heippa!  Päivittelen kuulumiseni myöhemmin. Niissä onkin aihetta ihan uuteen postaukseen, mutta tässä nyt tyydyn pahoittelemaan (taas kerran) tätä postausväliä. 

Tuossa parisen vuotta sitten blogosfäärissä sekä kauneus että tyylibloggaajat juttelivat kynsitarroista. Siis niistä, joita lämmitettin suoristusraudoilla tai hiustenkuivaimilla. 
Sephora on tuonut markkinoille uudenlaiset kynsitarrat, joissa itse tarroissa on liima paikallaan eikä sähläystä ylimääräisten laitteiden kanssa tarvita. Pakkaus lupaa 10 päivän kestävät kynnet, mutta jos ei ole perfektionisti, kynnet pysyvät hyvinä parisen viikkoa. 

Aplikaatio on selkeästi selitetty paketissa, joka sisältää 8 paria tarroja, joista löytyi hyvät koot kaikille kynsille.Tarrat ovat pitkiä, mutta ne saa helposti taitettua kynnen taakse ja katkaistua siitä ilman saksia. 

Paketti lupaa "0 drying time", mutta huomasin, että folio kyllä jähmettyi yön aikana enemmän kynsilakkamaiseksi, mutta ennenkään kovettumista en varonut kynsiäni, eikä mitään lommoja tai muuta ärsytyksen aiheita tullut. 

Tarrat olivat helpot laittaa, niitä ei tarvinnut kerralla saada kuntoon, vaan tarran voi nypätä pois ja aloittaa alusta, eivätkä ne kärsineet prosessissa. Aikaa meni vähemmän kuin kynsiä lakatessa, kun kerralla tuli peittävää jälkeä eikä kynsiä tarvinnut kuivatella missään välissä.

Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvamateriaalia kynsistä, mutta Sensaistin ihanalta Terheniltä on ilmeisesti tekstiä tulossa näistä samoista kavereista, elikkäs pitäkää silmänne auki jos kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti