perjantai 25. toukokuuta 2012

.18 Juhlatunnelmaa

Heippa, pitkästä aikaa. Nyt on kirjoitukset takana, mutta lukeminen pääsykokeisiin jatkuu.

Kirjoitusten jälkeen heti oli valmistumisbailut, jonne väsäsin itse kevyen pronssisen smoky-meikin. Siitä ei ole kuvaa, koska meinasi tulla hieman kiire (koska neljä tuntia ilmeisesti riittää juuri ja juuri valmistautumiseen). Oli mukava ilta, vaikka ne 12cm korot eivät varmaankaan olleet paras mahdollinen valinta.

Seuraavana iltana juhlat jatkuivat promilla. Elikkäs iltapukujuhlalla. Päällä minulla oli tummansininen olkaimeton mekko hopeisilla koristeilla. Varasin sitten ajan meikkiin ja kampaukseen, koska olen aivan avuton hiusteni kanssa enkä jaksanut itse stressata meikistä tai mistään muustakaan.

Tuloksena siis oli harmaa smoky-meikki komeilla irtoripsillä terästettynä. Näitä kuvia katsellessani huomasin, että täytyy ihan oikeasti opetella meikkaamaan kulmat. Ne tuovat niin paljon ryhtiä kasvoille. Syteen tai saveen siis!


Hiukseni ylettyvät nyt suurin piirtein viisi senttiä olkapäiden alapuolelle, mutta kampaaja teki tosiaan ihmeitä niiden kanssa, tuloksena oli uskomattoman pitkän näköiset hiukset, joita muutama kaveri kommentoikin.


Viehättävä kuvakulma, mutta keksittykää kampaukseen, älkääkä kaksoisleukaan. 

Ilta oli uskomaton, iltapuvussa ja korkokengissä tanssimista en tosin suosittele (niitä vanhojen tansseja enempää). Huoneeni tuoksuu nyt ruusuilta, ja keltainen ruusu muistuttaa että minulla on vuosikurssin 'parhaat silmät'.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti