lauantai 7. huhtikuuta 2012

.16 Voidemaisten luomivärien sietämätön helppousViime aikoina arkimeikkiini ovat yhä useammin päätyneet voidemaiset luomivärit. Tällä hetkellä niitä löytyy vain kaksi kappaletta, UDDP Sin (periaatteessa tämä on pohjustaja, mutta värinsä vuoksi käy luomiväristä) ja MACin upea Indianwood Paint Pot.

Molemmat saa näppärästi levitettyä sormin ja lisätä ripsiväriä ja siinä se silmämeikki sitten olikin. Kuitenkin, jos on pitkä päivä tulossa molemmat saa pienellä lisätyöllä luodinkestäväksi (ainakin melkein).Urban Decayn Primer Potion Sin on kuvassa oikealla. Väri on aivan upea shamppanja, hyvin metallinen, ehkä hieman taupe. Väriä saa säädeltyä kevyestä kimalluksesta shampanjaan tai taupeen asti kerrostamalla. Primeri kuivuu, eikä siitä sitten liiku mihinkään. Tämä ei vaadi sen enempiä kikka kolmosia, vaan pysyy kauniisti ainakin 12 tuntia kuumassa ja kosteassa ilmastossa. Tämän saa myös näppärästi dramaattisemmaksi mustaa kajalia ripsirajaan sotkemalla.

MACin Indianwood Paint Pot on kuvassa ylempänä ja ylemmässä kuvassa vasemmalla. Väri molemmissa kuvissa on aika tarkka. Elikkä, antiikkinen kulta tai hieman pronssinen. Tämä väri tuo siniset silmät aivan uskomattomasti esiin ja uskon, että se näyttäisi aivan upealta myös ruskettuneella iholla. Tämä pysyy ihan hyvin normaalin päivän, mutta jos haluan sen pysymään paikallaan sen 12 tuntia, laitan alle UDPPn ja lisään päälle kevyesti MACin Romp luomiväriä (joka ei muuten löydy enään MACin sivuilla). Tämänkin saa näppärästi upgreidattua rajauksilla.
Olen ihastunut hirveästi tähän Paint Pottiin, ehkä voisin katsoa jos mukaan tarttuisi jotain muutakin. Ja tietenkin on ne Maybellinen Color Tattoot (jotka eivät ole vieläkään täällä. Hmph)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti