sunnuntai 16. lokakuuta 2011

.1 Mariian Meikkimaailma: Pitkä oppimäärä

Moikka!
Ajattelin nyt tähän ensimmäiseen postaukseen kirjoitella ihan yleistä juttua blogista, itsestäni ja mihin haluan rajat tähän blogiin.

Kuka minä olen?
Olen 18-vuotias ulkosuomalainen, kosmetiikkakoukkuun langennut nuori nainen.

Koska aloin meikkaamaan?
Ensimmäinen meikkini oli (niiden Anytimen huulikiiltojen lisäksi) Lumenen ripsiväri, joka hankittiin äidin kanssa joskus kutosluokan loppupuolella. Oikeasti meikkaamiseen into heräsi monen vuoden meikkivoide+ripsiväri+huulikiilto ajan jälkeen noin vuosi sitten, en tiedä miksi tai miten, mutta siinä sitä oltiin ja ollaan yhä edelleen.

Millaiset ovat värini ja ihoni?
Olen sinisilmäinen, ihoni on kylmä tai kylmänneutraali. Ihoni on rasvaisuuteen taipuva sekaiho, joka ei osaa päättää olisiko se rasvainen, kuiva vai jotain siltä väliltä, joten yleensä ihoni status vaihtuu kuukausittain. Siinä sivussa lykäten finniä ja muuta epäpuhtautta minkä ehtii. Murr. Hiukseni ovat pitkän tummaksi värjäyksen jälkeen matkalla vaaleiksi. Tällä hetkellä makuuni hiukan liian lämpimän sävyiset, mutta kyllä tästä vielä kohtuullisen kylmään blondiin päästään!

Miksi tämä blogi?
Minulla riittäisi juttua meikeistä enemmän kuin kukaan jaksaa kuunnella, joten puran tänne innostuksen uusista ihonhoitotuotteista, meikki-ihastuksesta, kiinostavasta jutusta tai vaan kiukuttelen ihoni kunnosta. Blogi antaa aloittelijan näkemyksen, ja kehottaa interaktiiviseen toimintaan. Neuvoja saa jakaa, ehdotuksia ja suosituksia otetaan mielellään vastaan.

Mitä tuotteita käytän meikkaukseen/ihonhoitoon?
Ihonhoidossa tällä hetkellä vaikuttavat Clarinsin rasvaisen ihon puhdistusmousse (iltapuhdistukseen) ja kasvovesi. Neutrogenan vaahtoputsari kuivalle iholle (aamuihin) ja On the Spot auttaa taistelussa finnejä vastaan. Kosteusvoiteina toimivat The Body Shopin erittäin kuivan ihon kosteusvoide, TBSn rasvaisen ihon kosteusvoide ja Acon geelikosteuttaja. Niitäpä sitten vaihtelen kausittain ja ihon tarpeiden mukaan
Meikkipohjana on puolisen vuotta toiminut Everyday Mineralsin Intensive-mineraalipohja, saman merkin peiteaineen ja puuterin avustamana.
Ripsivärinä on kolmisen vuotta ollut Lancomen Hypnose
Luomiväreissä kuninkaallinen on Urban Decayn legendaarinen Naked-paletti Too Facedin Smokey-paletin avustuksella.


1 kommentti:

  1. The objective is to accurately guess the place on the wheel the ball 우리카지노 will finally come to rest

    VastaaPoista